Planta baixa Creu de Terme

1.600 € / mes | 3 habitacions | 90m² + 120m² de jardí.

Habitatge planta baixa de 3 habitacions, amb jardí, pàrquing, traster i zona comunitària amb piscina a la zona de Creu de Terme de Tiana. La zona té fàcil i ràpid accés a Barcelona per dues autopistes.
Tots els equipaments i serveis del poble es troben localitzats en un radi de 1 km i mig (menys de 15 minuts caminant).
L’escola pública d’infantil i primària Tiziana i Lola Anglada i la guarderia municipal El Més Petit de Tots estan a menys de deu minuts caminant.
Parada d’autobús a 3 minuts caminant.

La superfície total interior és de 90 m² i la superfície exterior és de 120 m² i està distribuït amb una sola planta. L’habitatge disposa de 3 habitacions, dues individuals que donen al mateix jardí (orientació sud), i una habitació, suite amb vestidor d’obra a mida i interiors personalitzats amb calaixeres amb sistema de guies amb frenada i bany amb plat de dutxa. També disposa d’un bany independent amb banyera. Els dos banys són complets amb mampares i radiadors tovallolers elèctrics.
La cuina està feta a mida (marca Leich) i compta amb rentaplats integrat i calaixos amb fre, des de la cuina hi ha accés directe a la part lateral del jardí amb zona per barbacoa i dos accessos un pel rebedor i l’altra al saló-menjador.
El saló-menjador té accés a la part frontal i lateral del jardí, també orientat al sud i disposa d’ampli espai per la taula i la zona del sofà i amb accés per la cuina i el rebedor.
– L’habitatge disposa de parquet a totes les estances excepte a la cuina.
– L’habitatge té sistema d’AEROTÈRMIA fred/calor centralitzat per conductes d’aire per sostre. Sistema dividit per 2 zones de l’habitatge.
– Sistema centralitzat de telecomunicacions. Totes les estances de la casa tenen connexió per cable de telèfon, Ethernet, TV i satèl·lit.
– Videoporter i espiell digital porta accés.
– Alt nombre d’endolls a tot l’habitatge.
Les finestres són de doble càmera aïllant i pont tèrmic de la marca Technal i totes les persianes són elèctriques. Disposa de tendal encofrat d’alumini texturitzat, motoritzat i amb sensor de pluja, vent i lumínic. Inclou llum led i comandament a distància.

Tancaments tipus «mallorquines» d’alumini texturitzat a totes les sortides al jardí. Endolls exteriors i aixeta d’aigua.
El pis és molt lluminós i està en perfecte estat de conservació. S’entregarà acabat de pintar de color blanc.
L’habitatge té com annex una plaça d’aparcament gran amb punt de càrrega individual per cotxe elèctric associada al comptador de la casa i un traster situat a la mateixa plaça d’aparcament.
La finca té zona comunitària amb piscina i zona enjardinada.

Ben comunicada amb la línia de bus B29, B34, B35 direcció Badalona i Montgat estació Renfe i a 20 min de Barcelona, Tiana-Barcelona per la B-20, C31 amb 20 min. Molt a prop dels comerços i entitats financeres. Tiana té de piscina Municipal, Duet Sports, Casino de Tiana, Club de tenis i pàdel, escoles públiques i privades, guarderies i públiques i privades i biblioteca.

Jardí

cuina equipada

piscina comunitària

2 banys

CONTACTA'NS

Vols visitar aquest habitatge?