Casa adossada a la Riera de Tiana

575.000 € | 4 habitacions | 242 m² 

Casa unifamiliar a una zona molt tranquil·la de Tiana, a cinc minuts caminant del centre del poble, distribuïda amb quatre plantes. La planta baixa destinada a garatge té una superfície 70 m2, té espai també per a traster i 3 vehicles. A la planta primera hi trobem el menjador-estar, lavabo, cuina i safareig de superfície construïda 73 m2. La cuina està orientada al nord-est i té un gran finestral per al que entra molta llum, el menjador-sala d´estar té accés directe al jardí de 78m2 orientat a l´oest. A la planta segona, hi ha tres dormitoris i dos banys, dos individuals i un dormitori suite, amb armaris encastats, la superfície construïda de la segona planta és 72 m2 . A la tercera planta hi trobem les golfes, amb una sola estança i dos trasters i accés a una terrassa de superfície construïda 27 m2. L´habitatge té una superfície total de 242 m2 i el jardí d´una superfície 78 m2.

El jardí està orientat a l´oest. Els tancaments són d´alumini de doble vidre amb cargols de seguretat, disposa de calefacció de gas a tota la casa i A/C al dormitori principal, menjador-sala d´estar i a la planta golfes.

A 5 minuts dels comerços, farmàcia, CAP, Ajuntament, escola, guarderia, entitats financeres i Bus (B29-B34, B35 amb connexió Badalona i Montgat estació Renfe).

Jardí

4 habitacions

Calefacció i aire condicionat

Garatge

CONTACTA'NS

Vols visitar aquest habitatge?