La Dama de Tiana – planta baixa porta primera

Carme Donada, 22

380.000 € | 2 habitacions | 1 bany  |  73 m² 

La DAMA de TIANA és una exclusiva promoció de nova construcció de 6 habitatges. L’edifici consta de planta baixa, dues plantes tipus i sota coberta, i la seva façana principal dona al carrer Carme Donada.
Compta amb una zona comunitària enjardinada amb piscina, bústies intel·ligents per a paqueteria, garatge amb 9 places d’aparcament i preinstal·lació per a càrrega de vehicles elèctrics i trasters. A cada planta se situen dos habitatges. Els de planta baixa disposen d’una zona exterior privada pavimentada i enjardinada. A la planta primera, els pisos compten amb una sortida exterior a un balcó. Els àtics són dúplex i en la seva part superior tenen una gran terrassa.
La promoció es troba en el sector residencial de la Creu del Terme, una zona on les edificacions unifamiliars es barregen amb edificis plurifamiliars aïllats. La tranquil·litat i el caràcter familiar són les característiques principals d’aquest emplaçament, que és un eixample del nucli urbà. És una zona molt ben connectada, ja sigui en transport públic o privat.

CONTACTA'NS

Vols més informació d'aquest habitatge?